You are here

Korpsfiksert i Vesterålen? Hålogaland Brass!

Spiller du et messinginstrument? Bor du i midtre Hålogaland? Har du lyst på nye utfordringer? Har du lyst til å spille i et brassband? Da har vi noe på gang for deg!

Alsvåg Brass Band har opplevd noe mannefall fra rekkene i år og vil derfor prøve noe nytt: Vi kjører et eget opplegg for rekrutter/aspiranter. De eldste vil i tillegg til ukentlige øvelser få prøve seg i et "prosjektkorps" som vi kaller Hålogaland Brass ! Vi vil invitere musikanter fra distriktet til å spille sammen med oss i Hålogaland Brass noen helgeseminarer. Vi startet opp med to helger i vår, og så tar vi det derfra. Målet enes vi om på første helgeseminar, men det kan være konserter , konkurranser (Nordavind, NM) eller bare rett og slett moro.

Oddvar Nøstdal vil lede oss gjennom helgene i vår. Han er svært entusiastisk og gleder seg til å "sette fyr" på de korpsfikserte i Vesterålen. Så: Kan dette være noe for deg? Har du lyst på mer informasjon (tidspunkt etc)? Nøl da ikke, men ta kontakt med styreleder i ABB, Tommy Nordeng (leder@alsvagbrass.no , 97975785).