You are here

Repertoar tel årskonserten!

På møtet igår snakka vi om repertoaret tel årskonserten, og at det hos når føles som mykje og vanskelig.

Derfor foreslår eg følgende som endelig repertoar:

March (Prokofieff)
Grandfathers clock
Mitt lille land
Fresh
Deep harmony

+ de to fellesnumran!

Tar altså ut: Little suite, Blott en dag og Aria!

Høres det greit ut eller?

Kommentarer

Innspill på forslag til repertoar, årskonsert. 

Synes det er synd at ikke hjemmepublikum skal få anledning til å høre NM-stykket. Vårt forslag til repertoar er som følger: 
- Liten suitte
- Grandfathers clock
- Deep Harmony
- Fresh
- Army of the Nile (En marsj som var godt innøvd til Italiaturen i fjor, og som pga. tidspress vil være enklere å øve inn enn March Opus 99)  

Forslag fra Sofie, Ulrik, Trude og Bua/Knut :-)

Vil begynne med å si, at uansett hva som blir bestemt, så bør det foreligge en avgjørelse om repertoar før vi forlater korpsøving på torsdag.

Så noen innspill til forslaget fra Sofie, Ulrik, Trude og Bua/Knut.

Mine tanker om NM-stykket er vel også at det er synd at hjemmepublikum ikke får høre det. Konkuransestykker appelerer ofte ikke til et bredt publikum, men Little suite er jo flott stykke som ikke er bare for nerds. Så kommer momentet tid til å øve inn det total repertoaret slik at vi kan spille med overskudd på konserten.

Ikke alle medlemmer har vært med å fremføre stykket før, og noen av de som skal delta på årskonserten har ikke engang spilt det på øvelse sammen med korpset før, noen har byttet plass og andre er ikke med lengre. F.eks er både 1. og 2. baryton og begge 2. kornetter nye på sine stemmer, og bare en av 3. kornettene har spilt det før (+++). Da vil det kanskje ta uforholdsmessig lang tid å få det på plass igjen, og går det ut over øving på øvrig repertoaret? Se det vet man vel ikke, men sjansen kan man selvsagt ta.

Jeg tenker at det viktigste er at vi har et variert repertoar som vi er istand til å fremføre med trygghet og helst overskudd. Mitt lille land har vi kanskje ikke fått den gode følelsen av enda, men den skal absolutt være overkommelig for korpset og vil representere en flott variasjon i repertoaret. I tillegg synes jeg vi BØR skjele til at vi har gjort en avtale med sanger (selv om ikke det skal være avgjørende da).

Har latt meg fortelle at Borge skal framføre Army of the Nile, så da tenker jeg at vi kan stille med en konsertmarsj. (og kanskje får vi spille Army sammen med Borge...?)

Drigentene for korpsene må kanskje samsnakkes om repertoar før vår øvelse på torsdag slik at vi finner ut av balanse i både repertoar og tidsbruk.

Det vi i alle fall skal passe litt på, er at de innspill medlemmer har gitt til korpsutvalget og dirigent ikke overstyres helt i ettertid, så om debatten om repertoar fortsatt er åpen (?) må vi oppfordre alle medlemmer til å komme med innspill om de har mer de vil si -",)

Endelig repertoar tel årskonserten:

March op. 99 - Prokofieff

Grandfathers clock (solist: August)

Mitt lille land (solist: Siren)

Fresh

Deep Harmony

Spania (med 5 kornettsolister: Live, Eline, Lea, Viktoria og Elly)

Ta også med Little suite på fredag så får vi testa den ut med alle som ska værme på øvingshelga å se.

Stå på folkens, fikk gjort en del på øvelsen dennan uka så vess dokker fortsett sånn bi det bra:-) Vektig at spælleformen e god når øvingshelga så prøv å ikkje la instrumentet støv ned i påska:-)) Eg ska øv althorn igjen førr første gong på 4 år:-P

 

Og, for sikkerhets skyld: de to fellesnumran ska også værme. Prosession og I will follow him:-)

For min del har jeg ikke veldig lyst til å spille Army of the Nile.

Grunnen til det er at det er kort tid til Årskonserten og jeg har enda ikke lært meg å spille marsjer eller oppslag :(