You are here

Repertoar årskonsert

Heia

Etter å hatt litt møta/samtala med diverse medlemmer i korpset kommer eg nu med ei foreløpig liste over ka som KAN vær på årskonserten. Ingenteng e bestemt ennu, og eg vil gjerne at folk kommer på banen å sei ka de synes og vil. Å spælle alt det her bi nok litt mykje, men lista e sånn så kan vi eventuelt kutte ting om ønsket. Men, her e den i alle fall med nån merknada:

March - Prokofieff  (et opus som eg ikkje huska)

Grandfathers clock - solist August

Aria - solister: Sunniva og Trude

Mitt lille land - sangsolist (ka va forslag her?)

New waves

Little suite for brass (om vi har besetning tel det på slagverk)

Fresh

Deep harmony

 

I tellegg sett vi opp 2 fellesnummer for begge korpsan: I will follow him og Prosession to the minister.

Men, folkens: tenk fort og øv på tingan førr å finn ut kor deg ligg an! Øvetida e faktisk litt knapp tel konsert så det hadd vorr fint å fått banka repertoaret om ikkje lenge:-)

 

Kommentarer

Her er ei innspilling på Youtube

Flott Katrine.
Æ tænke at det bra om vi kan fortsette tradisjonen med å spille ting vi har hatt gjennom året på denne konserten. Det har flere positive sider, og kanskje den viktigste e at vi kan få disse numran litt meir under huden og at de blir både mer spillbar og hørbar enn mange nye nummer.

Dernest syns æ det e viktig å ta hensynet tel publikum, det ska låte bra og ha rimelig bred apell (variert). Dessuten flott om vi får til å legge litt regi til noen av numrene (variabelt scenisk uttrykk).
Ser av lista at det e foreslått et par nummer som nok vil kreve sin musikant, og det træng vi. Så blir spørsmålet om vi har kapasitet tel to krevende nye stykkja?

Syns vi ska spille de numran som e foreslått av det vi har spilt før i år + Florentiner March og to nye med underholdningsverdi som e grei å øve inn (sangsolist og instrumentsolist høres fint ut). Dettan med tanke på at også fellesnumran blir nytt stoff før de aller fleste (og bære så det e sagt - Deep Harmony kan også vær et fellesnummer om Prossesion sku bli før krævanes før den yngste garde)

Hei å hå - nu begynn æ å gle mæ -",)