You are here

Seminarhelg før Nordavind

Som dere vet skal vi delta på Nordavind-konkurransen i Svolvær lørdag 12.november.

I forkant av den skal det kjøres ei øvingshelg, og den var i utgangspunktet satt til 4.-6.november med Musikk-kafe på søndagsettermiddag. Jeg har lyst og behov for litt tips og triks i forkant av denne konkurransen, og har vært i kontakt med Oddvar (i Moskenes) om han hadde mulighet å komme hit før Nordavind.

Det har han mulighet til, men da må det skje siste helga i oktober istedet for første helga i november. Jeg har da følgende forslag:

Torsdag 27.oktober - vanlig øvelse. Fredag 28.oktober - et par timer øvelse. Lørdag 29.oktober - øvelse 10-16

Torsdag 3.november - vanlig øvelse. Søndag 6.november - øvelse 12 - 14.30 (senest), og musikk-kafe kl.17.00 ----

Gi tilbakemelding her eller si fra på torsdagsøvelsen om dette er en aktuell løsning. Er klar over at man her legger beslag på to helger på rad, men da blir det ikke de lange øvelsene 4 dager på rad som det ellers ville blitt..:-)

Katrine

                           

Kommentarer

Da blir det egentlig tre helger på rad...hvis vi flytter øvingshelga til oktober ønsker jeg at vi tar musikkafe`samme helg.

Kanskje litt stress ift kake etc då, så æ tenke vi først spør korpset (på torsdagsøvelsen) før vi evt høre pent med Bitte :-)

Kan du for sikkerhets skyld reservere skole/kantine tel denna helga og?

Æ e enig med dæ Lill.

Ka tænke du på TWN når du sei det kanskje blir stress med kaker?

Stresset består i at den som e kakeansvarlig allerede har gjort kakeavtala for café helga etter, og erfaringa telsei at endringe ift plan ofte medføre ugreie. Men om korpset villig tel å bytte helg ska æ ta den belastninga uten nokka dikkedaria, det e mett lodd :-)

Ser hva dere sier..

For min del er det ingen problem å flytte også musikk-kafeen til ei uke tidligere altså. Jeg var bare usikker på om det lar seg gjøre å flytte den...?:-)

Søndag kan vi da øve fra 12-14 og ha kafe fra kl.17.00

 

 

Dvs 4.- 6. november